Werkwijze

U staat centraal. “Altijd de beste leasedeal”

 

centraal

 

Wij nemen voor u het werk uit handen, Autolease 123 gaat voor u opzoek naar de beste leasedeal. Doordat wij samenwerken met een aantal gerenommeerde leasemaatschappijen hoeft geen verschillende offertes aan te vragen en bespaard u daardoor veel tijd.

‘Wij kijken en vergelijken voor u’

Wij houden het actuele en het fiscaal aantrekkelijke leaseaanbod up-to-date, waardoor u gewenste leaseauto vrijwel zeker bij ons op de website staat vermeld.

Als onafhankelijk tussenpersoon vinden wij altijd de beste lease deal voor U. Onze samenwerking met diverse uiteenlopende leasemaatschappijen zorgt voor niet allen de beste lease prijs maar ook tegen de voorwaarden die voor u interessant zijn. Lease auto’s kunt u overal krijgen, de beste lease deal regelen wij voor u.

Simpel Maatwerk

 

maatwerk

U maakt uw wensen kenbaar en Autolease 123 zoekt de beste lease deal. Wij zijn uw contactpersoon dus 1 aanspreekpunt die u het werk uit handen neemt.

Persoonlijk Contactpersoonlijk contact

Autolease 123 is een kleine organisatie, u heeft een vast en persoonlijk aanspreekpunt. Autolease 123 is gewend om net een extra stapje extra te doen. Met deze flexibiliteit zijn wij iedere dag van de week bereikbaar voor onze klanten.

De voordelen van een lease-auto

Een auto leasen kent vele voordelen. Zo kunt u kapitaal die u normaal gesproken zou investeren in een compleet wagenpark nu direct investeren in uw onderneming. Een auto leasen brengt daarnaast veel gemak, alle randzaken omtrent de lease auto en het leasecontract worden door de leasemaatschappij verzorgd (verzekering, reparatie, onderhoud etc).

Een aantal voordelen op een rij

• Fiscaal aantrekkelijk voor uw bedrijf (geen eigen kapitaalinvestering vereist, waardoor u balansvermogen positiever is.)
• Administratieve lastenverlichting.
• U bent als leaserijder volledig verzekerd door de leasemaatschappij.
• Alles wordt geregeld door de leasemaatschappij en Autolease 123.

Autolease Volvo Xc60 lease  auto leasen