Autolease 123 levert Hapek Plug-in Hybrid.

Mitsubishi Outlander PHEV Plug-In Hybrid

Autolease 123: onderdeel van Auto 123 • Autoverhuur & lease heeft de eerste Plug-in Hybrid aan Hapek geleverd. Hans Goossens eigenaar van Hapek rijdt iedere dag vanuit Uden naar zijn cheap jerseys bedrijf Lost in Uden, op deze korte afstanden rijdt hij volledig elektrisch. Het is een ‘Lekker Bakkie Hans’ zoals op zijn hekwerk Labels: staat vermeld.

Hapek outlander

“Duurzame mobiliteit, daar draait het tegenwoordig om”, aldus Floris Baken van Autolease 123. “Wij ontvangen steeds meer aanvragen cheap jerseys voor semi elektrische auto’s Practice en hybride auto’s. wholesale nfl jerseys De markt verandert enorm. Tien jaar geleden gaven we niets om de CO2-uitstoot als je een nieuwe lease-auto mocht uitkiezen, maar dat is tegenwoordig wel anders. De Mitsubishi Outlander die wij leveren aan Hapek valt door zijn lage uitstoot in de 7% bijtellingcategorie. Naast dit fiscale voordeel kan als ondernemer zijnde 21% BTW verrekend worden, is er geen sprake van BPM, geen houderschapsbelasting tot en met 2015, en er & kan gebruik worden gemaakt van de zogeheten MIA-regeling (Milieu-investeringsaftrek).”
Voor Autolease 123 blijft autoverhuur en shortlease corebusiness. wholesale mlb jerseys Baken: “Uit deze twee bedrijfstakken krijgen wij steeds meer vraag cheap mlb jerseys voor full-operational lease. Wij zijn partner van een aantal grote leasemaatschappijen zoals Leaseplan en Alphabeth. Hierdoor heeft de klant het voordeel van de inkoopprijzen van deze grote partijen en houdt u tegelijkertijd het lokale contact met Autolease 123.”