Tesla Model S

Opties

 • winterpakketi

  Achterstoelverwarming met 3 zones, ruitenwisserontdooiing en ontdooiing spuitstuk ruitenwisservloeistof.

 • beveiligingspakketi

 • luchtveringi

 • tech pakket met autopiloti

  Automatische toegang, zonder sleutel, elektrisch bediende achterklep, verlichte deurgrepen, onboard kaarten en navigatie en elektrisch verwarmde en inklapbare buitenspiegels.

   

   

   

   

   

Tesla Model S Autolease

De Tesla Model S lease is een Amerikaanse elektrische leaseauto van het merk Tesla. Deze leasesedan is in de Verenigde Staten in juni 2012 op de markt verschenen. Het basismodel heeft een actieradius van 390 km en kan in 5,6 seconden optrekken naar 97 km per uur, de meest uitgebreide uitvoering trekt op naar 97 km per uur in 4,4 seconden en heeft een maximale actieradius van 502 kilometer. Het Europese distributiecentrum is gevestigd in Tilburg. In 2013 werden er in de tweede helft van dat jaar 1.193 auto’s met Nederlands kenteken uitgegeven. De Tesla Model S is standaard al rijk uitgevoerd.

4% bijtellingElektrischAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

Tesla Model S Autolease

De Tesla Model S lease is een Amerikaanse elektrische leaseauto van het merk Tesla. Deze leasesedan is in de Verenigde Staten in juni 2012 op de markt verschenen. Het basismodel heeft een actieradius van 390 km en kan in 5,6 seconden optrekken naar 97 km per uur, de meest uitgebreide uitvoering trekt op naar 97 km per uur in 4,4 seconden en heeft een maximale actieradius van 502 kilometer. Het Europese distributiecentrum is gevestigd in Tilburg. In 2013 werden er in de tweede helft van dat jaar 1.193 auto’s met Nederlands kenteken uitgegeven.

De Model S lease wordt met de kabel geleverd om uw leaseauto op te laden door middel van zowel een standaard 230 Volt als een 400V industrieĆ«l stopcontact (krachtstroom). Met een 400 Volt contact met een hoog vermogen, is het al mogelijk om uw bereik met 110 kilometer per uur bij te laden. De meeste Tesla eigenaars laden hun leaseauto’s nachts op. ’s Morgens is hun accu volledig geladen. U gebruikt het 17-inch touchscreen om uw eigen laadschema op te stellen, zodat u voordelig kan laden buiten de piekuren.

Tesla Model S Autolease Auto lease lease auto lease-auto autoleasen leasen leasing