BMW i3

Opties

 • cruise controli
  Cruise Control

  Met de elektronische cruise control kunt u snelheden en afhankelijk van de uitvoering zelfs de afstand tot uw voorligger automatisch constant aanhouden. Dat betekent meer rijcomfort op lange ritten en bij maximumsnelheden.

 • automatische airconditioningi
  Auto-Airco

  De automatische airconditioning biedt u in elk jaargetijde een comfortabele temperatuur van het interieur. Het systeem is comfortabel te bedienen en maakt individuele temperatuurinstellingen voor bestuurder en voorpassagier mogelijk.

 • multifunctioneel stuurwiel
 • automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels
 • middenarmsteun
 • regen- en lichtsensori
  Regensensor

  Al naar gelang hoe hard het regent, regelt de regensensor de intervaltijden van de ruitenwissers. De geïntegreerde automatische lichtschakeling schakelt bij slecht zicht het dimlicht in.

 • navigatiesysteem met iDrive controlleri
  iDrive

  Al het essentiële in de hand: het iDrive systeem van BMW geeft de bestuurder volledige controle over veel functies van zijn auto. En vergt daarvoor slechts minimale aandacht.

 • LED koplampeni

  Toepassing van LED-technologie in de verlichting bespaart energie en maakt uw BMW veiliger. De remlichten worden sneller geactiveerd, zodat achteropkomend verkeer eerder kan reageren.

BMW i3 Autolease

De BMW i3 autolease is het eerste model van BMW dat vanaf de tekentafel is ontwikkeld voor elektrische aandrijving. Dat gaf de ontwerpers volledige vrijheid op het gebied van design en de plaatsing van de elektrische systemen. Het resultaat is een duurzame, karaktervolle BMW met een dynamische uitstraling, een ruim interieur en ideale afmetingen voor stadsgebruik.

4% bijtellingElektrischAircoAutomaat

Video

Deel deze auto

BMW i3 Autolease

De BMW i3 lease is het eerste volledig elektrisch model van het submerk BMW i, dat zich volledig richt op duurzame mobiliteit. De vierpersoons leaseauto valt op door zijn unieke LifeDrive-constructie en door zijn design, met een sportief ogende ‘black belt’ over motorkap, dak en achterklep. De wielen staan dicht op de hoeken van de carrosserie, voor een stabiele en dynamische wegligging. Door het ontbreken van de B-stijlen – dankzij het gebruik van het stevige, lichtgewicht carbon- en de in tegengestelde richting openslaande voor- en achterportieren, is de instap zeer comfortabel.

Aangedreven door de innovatieve eDrive technologie heeft de BMW i3 lease geen CO2-uitstoot en biedt het een soepele, praktisch geluidloze rijervaring. De i3 lease is uitgerust met een 170 pk sterke elektromotor, waarmee de stadsauto in minder dan 8 seconden accelereert naar 100 km/u. Met een gewicht van slechts 1.250 kg heeft de BMW i3 lease met volledig opgeladen accu’s een verwachte reikwijdte van ca. 160 kilometer.

De BMW i3 lease is volledig elektrisch en wordt niet bijgestaan door een verbrandingsmotor.

BMW i3 Autolease Auto lease lease auto lease-auto autoleasen leasen leasing