BMW 4-serie Gran Coupé Leasen

Opties

 • cruise controli

  Cruise control met remfunctie: houdt vanaf circa 30 km/h een ingestelde snelheid continu aan. De functie Active Braking zorgt ervoor, dat ook bij het afdalen van een helling de door u ingestelde snelheid continu aangehouden wordt. In combinatie met deze uitrusting vervalt de Speed Limit Device.

 • park distance control achter
 • connected-drive servicesi

  Met ConnectedDrive Services beschikt u over diverse informatie- en entertainmentdiensten via het iDrive systeem. Onder andere: BMW Online (weer, nieuws, buienradar, Google Send-to-Car (sturen van locatiegegevens naar uw BMW), Google Local Search (bedrijvendatabase), Google Panoramio / Streetview (afbeelding van de bestemming), Office functie: e-mail en adresboek), BMW Apps (extra toepassingen zoals Twitter, Facebook, webradio en kalenderfunctie via uw (Apple of Android) smartphone, gebruik van 3rd party Apps via het iDrive systeem, zoals Aupeo en Deezer). Inclusief 3 jaar onbeperkt gebruik BMW Online in Europa. Datacommunicatie via de in de BMW geintegreerde telefoonapparatuur en simkaart. Datacommunicatie van BMW Apps verloopt via de simkaart van de telefoon.

 • regen- en lichtsensori

  Regensensor, inclusief automatische lichtschakeling: eenmaal geactiveerd zet de regensensor, afhankelijk van de hoeveelheid neerslag, automatisch de ruitenwissers in werking en regelt zelfstandig de wisfrequentie. De geintegreerde automatische lichtschakeling zorgt voor het inschakelen van het dimlicht bij rijden in het donker.

 • elektrisch verwarmde voorstoelen
 • automatische airconditioningi

  Automatische airconditioning, volledig automatische temperatuur- en luchthoeveelheidsregeling, gescheiden voor bestuurder en voorpassagier, incl. uitstroomopeningen achterin, AUC, microfilter, zonne- en condenssensor, alsmede MAX-COOL-functie. Zorgt snel voor een aangenaam interieurklimaat.

 • navigatiesysteem professtionali

  Navigatiesysteem Professional met vast 8,8-inch hoge-resolutie kleurendisplay, info display met aanvullende functies, DVD-speler, 3-D (birdview) kaartweergave, split-screen-functie, geintegreerde harde schijf voor kaartgegevens en audiobestanden, bediening via iDrive-controller met Direct Access-toetsen en voorkeuzetoetsen.

 • middenarmsteun
 • xenon verlichtingi

 • koplampsproeiers
 • airbags
 • abs
 • esp

BMW 4-serie Gran Coupé Leasen

De BMW 4-Serie Gran Coupé autolease: natuurlijke elegantie. De BMW 4-Serie Gran Coupé combineert fascinerende esthetiek en de voor BMW kenmerkende performance met doordachte functionaliteiten. De BMW 4-Serie autolease overtuigt met royale hoofd- en beenruimte, een grote bagageklep en bijzondere designelementen. Dat maakt de BMW 4-Serie Gran Coupé autolease tot een perfecte combinatie van dynamiek, elegantie en comfort.

21% bijtellingBenzineAircoAutomaat

Video

Deel deze auto

BMW 4-serie Gran Coupé Leasen

Eén blik is voldoende om de onmiskenbare identiteit van de BMW 4-Serie Gran Coupé autolease te herkennen – gekenmerkt door dynamiek en esthetiek is hij de belichaming van natuurlijke elegantie. Een indruk die zich in elke lijn manifesteert en die met name duidelijk wordt in het zijaanzicht: het toch al volmaakte coupésilhouet wordt door de langere daklijn nog slanker, eleganter en tegelijk atletischer. Samen met de vier portieren met sponningloze ruiten en de grote enkeldelige bagageklep benadrukken deze vormen het samenspel tussen praktische eigenschappen en sportieve expressiviteit.

Ook in zijn interieur weet de nieuwe BMW 4-Serie Gran Coupé autolease elegantie en functionaliteit perfect te combineren. Zowel de exclusieve materiaal- en kleurkeuze als de optimale bestuurdergerichtheid onderstrepen dat. Elk bedieningselement is ergonomisch op de bestuurder georiënteerd. Elk oppervlak en elk detail ademt een gevoel van luxe en levensvreugde. De portieren met sponningloze ruiten laten het interieur nog groter lijken en ook achterin is alles overtuigend royaal bemeten met de 2+1-zitoptie en meer hoofd- en beenruimte. Tegelijk zorgt de sportief gevormde achterbank voor een comfortabel en harmonieus gevoel van ruimte.

De sportiviteit van de BMW 4-Serie Gran Coupé autolease gaat altijd gepaard met buitengewone efficiency. Dat is het resultaat van een omvangrijk pakket maatregelen en technologieën dat de dynamiek verhoogt en de emissies vermindert: BMW EfficientDynamics

De speciale aerodynamica springt direct in het oog, terwijl tal van andere maatregelen op de achtergrond actief zijn. En ook hun aanwezigheid is merkbaar – aan het geringe verbruik en het grote rijplezier.

BMW-4-Series_Gran_Coupe-2015-1280-3a