BMW 3-serie

Opties

 • sportstuurwiel met leder bekleedi

 • park distance control achter
 • navigatiesysteem professionali

  Navigatiesysteem Professional met vast 8,8-inch hoge-resolutie kleurendisplay, info display met aanvullende functies, DVD-speler, 3-D (birdview) kaartweergave, split-screen-functie, geintegreerde harde schijf voor kaartgegevens en audiobestanden, bediening via iDrive-controller met Direct Access-toetsen en voorkeuzetoetsen.

 • elektrisch verwarmde voorstoelen
 • automatische airconditioning i

  Automatische airconditioning, volledig automatische temperatuur- en luchthoeveelheidsregeling, gescheiden voor bestuurder en voorpassagier, incl. uitstroomopeningen achterin, AUC, microfilter, zonne- en condenssensor, alsmede MAX-COOL-functie. Zorgt snel voor een aangenaam interieurklimaat.

 • xenon-verlichtingi

 • regen- en lichtsensor
 • mistlampen voor
 • middenarmsteun
 • alarmsysteem klasse 3i

  Alarmsysteem met afstandsbediening en diefstalbeveiliging, biedt effectieve bescherming van uw BMW. Bij inbraakpogingen of pogingen om de auto weg te slepen waarschuwt het systeem door middel van akoestische signalen en schakelt de alarmknipperlichten in.

 • connected drive servicesi

  Met ConnectedDrive Services beschikt u over diverse informatie- en entertainmentdiensten via het iDrive systeem. Onder andere: BMW Online (weer, nieuws, buienradar, Google Send-to-Car (sturen van locatiegegevens naar uw BMW), Google Local Search (bedrijvendatabase), Google Panoramio / Streetview (afbeelding van de bestemming), Office functie: e-mail en adresboek), BMW Apps (extra toepassingen zoals Twitter, Facebook, webradio en kalenderfunctie via uw (Apple of Android) smartphone, gebruik van 3rd party Apps via het iDrive systeem, zoals Aupeo en Deezer). Inclusief 3 jaar onbeperkt gebruik BMW Online in Europa. Datacommunicatie via de in de BMW geintegreerde telefoonapparatuur en simkaart. Datacommunicatie van BMW Apps verloopt via de simkaart van de telefoon.

BMW 3-serie Autolease

Jezelf overtreffen. Het is mogelijk: met meer vermogen, meer efficiency, meer stijl. De BMW 3-serie sedan inspireert elke rit opnieuw. Als geen andere leaseauto belichaamt deze modelserie het begrip sportsedan. In de inmiddels zesde generatie nog krachtiger, efficiƫnter en individueler.

21% bijtellingDieselAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

BMW 3-serie Autolease

De 3-serie maakt sinds 1975 deel uit van het modellenprogramma van BMW, en is sindsdien het best verkopende leasemodel. De laatste 3-serie met de codenaam F30 is alweer de zesde leasegeneratie. Vanwege de steeds strengere milieueisen is het aandeel van zescilindermotoren verkleind ten gunste van moderne viercilinder turbomotoren. Ook de huidige 3-serie autolease is weer de norm als het gaat om rijden en sturen.

BMW 3-serie Autolease Auto lease lease auto lease-auto autoleasen leasen leasing