BMW 1-Serie

Opties

 • BMW Radio Professionali

 • Banden met Noodloopeigenschappen
 • Sportstuurwiel met Leder Bekleedi

 • Navigatiesysteem Professional i

  Navigatiesysteem Business met vast 6,5-inch hoge-resolutie kleurendisplay en geintegreerd flash geheugen voor navigatiedata, route-informatie via gesproken instructies, richtingpijlen en kaarten (ook birdview), bediening via iDrive-controller met Direct Access-toetsen en voorkeuzetoetsen. Inclusief boordcomputer met aanvullende functies.

 • Airbags
 • Mistlampen
 • Cruise Controli

 • ABS
 • ESP
 • Alarmysteem Klasse 3i

  Alarmsysteem met afstandsbediening en diefstalbeveiliging, biedt effectieve bescherming van uw BMW. Bij inbraakpogingen of pogingen om de auto weg te slepen waarschuwt het systeem door middel van akoestische signalen en schakelt de alarmknipperlichten in.

BMW 1-Serie Autolease

Het leven biedt elke dag wat nieuws. Door de perfecte mix van meeslepende dynamiek, zelfbewust design en hoogwaardige materialen maakt de nieuwe BMW 1-Serie autolease hier deel van uit. Op weg naar uw werk, uw sport of onderweg met vrienden: zijn vlotte en soepele stijl zorgt overal en altijd voor plezier.

21% bijtellingDieselAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

BMW 1-Serie Autolease

De zeer dynamisch vormgegeven koplampen, die optioneel geheel in LED-techniek zijn uitgevoerd, springen direct in het oog. De grotere BMW nierengrille met 3D-effect en de brede luchtinlaten in de voorbumper onderstrepen de sportieve ambities van de BMW 1 Serie.

Met nieuwe LED-achterlichten in dynamische en BMW typerende L-vorm, een sportiever gevormde bumper, vergrote eindpijpen en andere nieuwe designdetails oogt de BMW 1 Serie nu nog temperamentvoller.

Krachtige lijnen en grote luchtinlaten geven aan hoeveel energie de nieuwe BMW 1 Serie heeft. Lage, scherp gesneden koplampen, optioneel volledig in LED-techniek uitgevoerd, flankeren het centrale element van de voorzijde – de in een verchroomde omlijsting gevatte BMW nieren. De dynamische uitstraling wekt het verlangen naar puur rijplezier. Aan de achterzijde benadrukken brede wielkuipen en de grote spoorbreedte het innige contact met de weg. Het horizontale lijnenspel versterkt deze indruk. De L-vormige LED-achterlichten zijn ware blikvangers en maken meteen duidelijk dat hier een echte BMW de wegen verovert.

Fris, modern en zonder overbodige details – deze indruk krijgt u als u het interieur van de nieuwe BMW 1 Serie bekijkt. Een indruk die wordt bevestigd zodra u instapt. In deze cockpit staat de bestuurder centraal – typerend BMW. Het aangename interieur is tot in het detail bijzonder hoogwaardig vormgegeven. De standaard BMW radio Professional wordt omlijst met diverse chroomaccenten en een sierelement in hoogglans zwart.
In de 360 liter grote bagageruimte kunt u uw aankopen, rugzak of grotere bagagestukken onderbrengen. Zonnebrillen, camera’s en andere kleine spullen vinden een plekje in de portiervakken en in de middenconsole. Door de exclusieve oppervlakken oogt het interieur nog moderner. En voor een onmiskenbaar individueel karakter kunt u kiezen uit Model Essential, Model Urban, Model Sport of Model M Sport. Waar de rit met de nieuwe BMW 1 Serie ook naartoe gaat: u zult zich geen moment vervelen.

BMW 1-Serie Autolease Auto lease lease auto lease-auto autoleasen leasen leasing