Audi A4 Avant

Opties

 • MMI navigatie plusi

  c8a8e267-76f8-46ac-b9e5-2f02e00da4f8.jpg

 • active lane assist i

  Audi active lane assist helpt met milde stuuringrepen om de auto binnen de wegbelijning te houden.

 • airbags
 • abs
 • esp
 • xenon plusi

  ff35ca8d-d634-4323-8e06-87085c9789a8.jpg

 • regen- en lichtsensor
 • LED-achterlampeni

  5acf8c94-cc51-410e-9ae4-bd05171055e0.jpg

 • middenarmsteun
 • multifunctioneel stuurwiel

Audi A4 Avant Autolease

De Audi A4 Avant biedt nog meer technisch raffinement, nog meer comfort, nog meer power. En meer intelligentie, want alle motorvarianten in de A4-modellen zijn standaard voorzien van een start-stopsysteem. U ziet het: er is veel veranderd, maar er is ook iets hetzelfde gebleven: de Audi A4 Avant blijft namelijk onmiskenbaar een Audi. Een auto met karakter. Net zo’n persoonlijkheid zoals u.

21% bijtellingDieselAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

Audi A4 Avant Autolease

Een zeer geslaagde synthese van comfort en sportiviteit: de Audi A4 Avant autolease. De fraaie proporties zorgen voor een krachtige uitstraling. De aflopende dak- en taillelijnen symboliseren snelheid en dynamiek. Ook de lengte van 4,7 meter komt het sportieve design ten goede. Bovendien maakt deze maat de Audi A4 Avant zeer elegant. De bagageruimte heeft een inhoud van 490 liter en met neergeklapte achterbank is dat zelfs 1.430 liter. Bagageogen, bagagehaken, een opbergvak met opbergnet en een 12V-aansluiting vergroten de gebruiksmogelijkheden.

Informatief en ruim: het interieur met slim ingedeeld dashboard. Diverse details dragen zichtbaar bij aan het premium karakter. Zo prijken er chroomapplicaties op de lichtschakelaar, knoppen van de airconditioning, MMI draai-drukknop, ventilatieroosters, spiegelverstelknop, knoppen voor de raambediening en om de versnellingspook- of transmissiehendelmanchet. De interieurkleuren en decoratielijsten in staalgrijze reflexlak of aluminium Trigon ogen sportief, terwijl de houten uitvoeringen (bijvoorbeeld bruin naturel gevlamd essenhout) juist elegant overkomen.

Ook voor de A4 Avant autolease zijn er talloze lease-extra’s, die zijn voortreffelijkheid benadrukken, bijvoorbeeld de optionele MMI® navigatie plus. De bediening daarvan verloopt intuïtief met de MMI draai-drukknop. Die fungeert ook als joystick. Daarnaast werkt het systeem met spraakherkenning. Bij MMI navigatie plus hoort onder andere een 7-inch kleurenscherm waarop 3D-kaarten verschijnen. Op de interne harddisk passen ook muziek- en mediafiles. In combinatie met het optionele Audi connect inclusief telefoonvoorbereiding online (Bluetooth) heeft u toegang tot vele door Audi connect ondersteunde diensten. Daartoe behoren onder meer een eigen WiFi-hotspot in de auto, navigeren met behulp van Google Earth en Google Street View alsmede online verkeersinformatie.

Audi-A4-Avant-Autolease-Auto-lease-lease-auto-lease-auto-autoleasen-leasen-leasing-Content