Audi A3

Opties

 • active lane assisti
  Audi Active Lane Assist

  Active Lane Assist van Audi is een systeem dat bedoeld is om de bestuurder te helpen om op de juiste rijstrook te blijven. Bij snelheden vanaf 65 km/h signaleert een camera bij de binnenspiegel boven aan de voorruit de rijstrookmarkering voor de auto. De informatie van de camera wordt gecombineerd met gegevens over de snelheid van de auto en de koers om de tijd en de afstand te berekenen voordat een rijstrookmarkering overschreden wordt.

 • MMI® navigatie plus met MMI touchi
  37284013dfe69cbe4889e7f693e52940x

  MMI touch is een intuïtief te gebruiken aanraakgevoelig bedieningsvlak dat in de draai-drukknop van MMI® is geïntegreerd. Daarmee bedient u op intuïtieve manier het navigatiesysteem en uw telefoon, namelijk zonder de blik van de weg af te wenden. U schrijft met een vinger cijfers en letters op het touchpad en door middel van handschriftherkenning weet MMI® wat u bedoelt.

 • parkeerhulp achteri

  Ondersteunt binnen de systeemgrenzen achteruit inparkeren door met een geluidssignaal aan te geven hoeveel ruimte er achter de auto is. Meting door ultrasone sensoren die onopvallend in de achterbumper zijn geïntegreerd.

 • start/stop
 • elektrisch verstel-en verwarmbare buitenspiegels
 • comfortairconditioningi

  Met zonlichtafhankelijke werking. De regeling is links/rechts voorin gescheiden. Regelt elektronisch de luchttemperatuur, -hoeveelheid en -verdeling. Automatische recirculatiestand met luchtsensor. Combifilter. Uitstroomopeningen achter. Vochtregulering voor een efficiëntere klimaatregeling. Indirecte ventilatie via ontwasemingsopeningen. Sleutelherkenning.

 • parkeerassistent met selectieve weergavei
  Parkeerassistent met selectieve weergave

  De parkeerassistent maakt snel en comfortabel inparkeren mogelijk door vrijwel automatisch te sturen.

 • middenarmsteuni

  Dankzij de middenarmsteun voor zitten de bestuurder en voorpassagier extra prettig en comfortabel.

 • cruise controli

  Houdt elke snelheid vanaf circa 30 km/h vast, zover de prestaties van de motor of de remmende werking op de motor dit toelaten. Bediening via eigen stuurhendel. Weergave van de ingestelde snelheid in het bestuurdersinformatiesysteem.

Audi A3 Autolease

Hoe zou het zijn als technologie intuïtief te bedienen is? Als puristisch design samensmelt met state-of-the-art gebruiksgemak? Als sportiviteit en vooruitgang elkaar versterken? Wij weten het antwoord: de Audi A3 autolease. Met een uniek design en dynamiek die elke rit indruk maken. Een interieur waarin esthetica en intuïtieve bediening vanzelfsprekend zijn. Ontdek hoe we onze voorsprong met deze leaseauto verder uitbouwen.

21% bijtellingDieselAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

Audi A3 Autolease

Met de autolease A3 is Audi sinds 1996 actief in de compacte middenklasse. De Audi A3 lease is vanaf het begin op het Golf-platform gebaseerd. De A3 autolease wordt neergezet als het luxere alternatief in de Golf-klasse, een markt die ook bedient wordt met de BMW 1-serie en Mercedes A-klasse. Aanvankelijk was de A3 lease alleen beschikbaar als 3-deurs hatchback. Later kwamen daar een 5-deurs (Sportback) en Cabriolet bij. In 2012 werd de 3e generatie van de Audi A3 lease gelanceerd. In het begin alleen als 3-deurs beschikbaar, maar een Sportback en Cabriolet zullen spoedig volgen.

Content