Audi A3 e-Tron

Opties

 • MMI® navigatie plus met MMI touchi
  37284013dfe69cbe4889e7f693e52940x

  MMI touch is een intuïtief te gebruiken aanraakgevoelig bedieningsvlak dat in de draai-drukknop van MMI® is geïntegreerd. Daarmee bedient u op intuïtieve manier het navigatiesysteem en uw telefoon, namelijk zonder de blik van de weg af te wenden. U schrijft met een vinger cijfers en letters op het touchpad en door middel van handschriftherkenning weet MMI® wat u bedoelt.

 • active lane assisti
  Audi Active Lane Assist

  Active Lane Assist van Audi is een systeem dat bedoeld is om de bestuurder te helpen om op de juiste rijstrook te blijven. Bij snelheden vanaf 65 km/h signaleert een camera bij de binnenspiegel boven aan de voorruit de rijstrookmarkering voor de auto. De informatie van de camera wordt gecombineerd met gegevens over de snelheid van de auto en de koers om de tijd en de afstand te berekenen voordat een rijstrookmarkering overschreden wordt.

 • parkeerhulp achteri

  Ondersteunt binnen de systeemgrenzen achteruit inparkeren door met een geluidssignaal aan te geven hoeveel ruimte er achter de auto is. Meting door ultrasone sensoren die onopvallend in de achterbumper zijn geïntegreerd.

 • start/stop
 • elektrisch verstelbare buitenspiegels
 • comfortairconditioningi

  Met zonlichtafhankelijke werking. De regeling is links/rechts voorin gescheiden. Regelt elektronisch de luchttemperatuur, -hoeveelheid en -verdeling. Automatische recirculatiestand met luchtsensor. Combifilter. Uitstroomopeningen achter. Vochtregulering voor een efficiëntere klimaatregeling. Indirecte ventilatie via ontwasemingsopeningen. Sleutelherkenning.

 • parkeerassistent met selectieve weergavei
  Parkeerassistent met selectieve weergave

  De parkeerassistent maakt snel en comfortabel inparkeren mogelijk door vrijwel automatisch te sturen.

 • lichtpakket
 • middenarmsteuni

  Dankzij de middenarmsteun voor zitten de bestuurder en voorpassagier extra prettig en comfortabel.

 • cruise controli

  Houdt elke snelheid vanaf circa 30 km/h vast, zover de prestaties van de motor of de remmende werking op de motor dit toelaten. Bediening via eigen stuurhendel. Weergave van de ingestelde snelheid in het bestuurdersinformatiesysteem.

Audi A3 e-Tron Autolease

Audi werkt hard aan toekomstige mobiliteit. De A3 Sportback e-Tron lease is de eerste plug-in hybride leaseauto van Audi. Een combinatie van een zuinige TFSI motor en een krachtige elektro motor zorgt voor een gecombineerd vermogen van 150 kW (204 pk). De e-Tron leaseauto valt vanwege zijn lage CO2 uitstoot in de 7% bijtelling.

15% bijtellingBenzineAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

Audi A3 e-Tron Autolease

De A3 Sportback e-Tron lease is de eerste plug-in lease hybride van Audi. De slimme aandrijflijn met een TFSI-benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion accu zorgt voor pittige prestaties in combinatie met een ECE-normverbruik van 1,5 l/100 km. De daarmee corresponderende CO2-uitstoot (gemiddeld 37-39 g/km) zorgt ervoor dat de A3 Sportback e-Tron lease valt in de 7% bijtellingscategorie.

Zakelijk en privé kilometers maken in dezelfde leaseauto is nog leuker als het een aantrekkelijk leasemodel is met gunstige maandlasten en een lage bijtellingscategorie. Audi heeft met de introductie van de Audi A3 Sportback e-Tron lease zelfs aanbod in de 7% bijtellingscategorie.

Mobiliteit zal veranderen. Met de plug-in-hybride Audi A3 Sportback e-Tron lease bepalen we nu al, hoe. Hij kan 50 kilometer puur elektrisch rijden. Zo geven we duurzaamheid vorm.