Alfa Romeo MiTo

Opties

 • absi

  Een antiblokkeersysteem (hierna ABS) in een auto voorkomt dat de wielen tijdens een remactie blokkeren en zorgt ervoor dat er dusdanig geremd wordt dat de remweg het kortst is. Een ander gevolg van het gebruik van ABS is dat het voertuig tijdens een krachtige remactie bestuurbaar blijft.

 • active steeringi

  Systeem dat de elektrische stuurbekrachtiging integreert met de ESC functies
  en met lichte impulsen op de stuurwiel de bestuurder helpt overstuur te corrigeren

 • start/stop
 • elektrisch verstelbare buitenspiegels
 • Uconnect™ 5" navigatiei
  Uconnect™ 5" Navigatie

  Audio, muziek en navigatie in één systeem Het Uconnect™ 5″ Radio Nav-multimediaplatform brengt een scala van communicatie- en entertainmentmogelijkheden aan boord van de MiTo, waaronder een audiosysteem van topklasse. Behalve via het intuïtieve 5-inch kleurentouchscreen is het ook te bedienen met behulp van spraakcommando’s en bedieningstoetsen op het stuurwiel.

 • elektrisch bedienbare portierruiten
 • 7 airbags
 • koplampen en achterlichten met titaniumgrijze omlijstingen
 • cruise controli
  Cruise Control

  Cruise Control (snelheidsregelaar) is een uit de auto-industrie afkomstig middel om de snelheid van een voertuig vast te zetten, zodat men zelf geen gas hoeft te geven. De cruise Control wordt uitgeschakeld door te remmen of te ontkoppelen. Een verdere ontwikkeling is de adaptieve of Intelligent Cruise Control, die de afstand tot een eventuele voorligger meet en zo nodig het voertuig vertraagt.

 • automatische dual-zone airconditioning met pollenfilter
 • 7 airbags
 • keuzeschakelaar Alfa D.N.A.i

  D.N.A. is een door Alfa Romeo op basis van ervaringen uit de racewereld ontwikkeld systeem dat de bestuurder de mogelijkheid biedt de rijkarakteristiek (gasrespons, stabiliteitsregeling en stuurgevoeligheid) van de auto op zijn voorkeur en de rijomstandigheden af te stemmen.

Alfa Romeo MiTo Autolease

De MiTo was Alfa Romeo’s eerste nieuwe leasemodel na de 8C Competizione. Met dit sensationele stijlicoon deelt de MiTo autolease dan ook een aantal opvallende kenmerken, zoals de opvallende vorm van de zijruiten, het karakteristieke driedelige front en de led-achterlichten. Voor de omlijstingen daarvan bestaat een keuze uit verschillende hightech-materialen en stijlvolle kleuren waarmee het mogelijk is de leaseauto een persoonlijk accent te geven.

21% bijtellingDieselAircoNavigatie

Video

Deel deze auto

Alfa Romeo MiTo Autolease

Met de MiTo lease is Alfa Romeo sinds 2008 actief in het compacte segment. De lease MiTo staat op hetzelfde platform als de Fiat Punto en de Opel Corsa. De MiTo kan als serieuze lease concurrent gezien worden van de MINI Cooper. De lease Italiaan is er uitsluitend met drie deuren en kan voorzien worden van zowel benzine- als dieselmotoren. Het topleasemodel is de 170 pk sterke Quadrifoglio. Vanaf 2012 is ook een uitermate zuinige tweecilinder 0,9-liter benzinemotor leverbaar met een vermogen van 85 pk.

Alfa Romeo MiTo Autolease Auto lease lease auto lease-auto autoleasen leasen leasing